Drodzy Goście
Bardzo się cieszymy, że możemy Was gościć w naszej restauracji.
Zanim przystąpicie do degustacji dań, chcielibyśmy w kilku słowach, opowiedzieć Wam o naszej kuchni.
Gotowanie jest naszą prawdziwą pasją. Dlatego dużo serca i energii wkładamy w prowadzenie restauracji.
Nasza filozofia, to przygotować danie smacznie i zrobić to szczerze... Dlatego w naszych daniach poczujesz prawdziwy smak masła, ziół, dobrych gatunkowo przypraw.
Zaopatrujemy się u zaufanych przyjaciół i sprawdzonych dostawców.
Cenimy sobie produkty regionalne i chętnie wspieramy lokalnych producentów.
W naszym menu znajdziesz kaszę gryczaną z "Doliny Gryki", ekologiczne pestki dyni z okolic Międzylesia, pstrąga Kłodzkiego, ser Blue z małej mleczarni z okolic Międzygórza, miody z pobliskich pasiek.
Na stole śniadaniowym serwujemy przygotowane przez nas dżemy, przetwory, pasztety i wędliny. Do sałatek dodajemy oleje zimnotłoczone i ekologiczną oliwę z oliwek.
Dania w naszej restauracji przygotowywane są na Wasze zamówienie. Dlatego z wdzięcznością docenimy okazaną cierpliwość podczas oczekiwania na posiłek.
Jesteśmy otwarci na Państwa życzenia kulinarne. Karta restauracyjna spenia oczekiwania osób na diecie bezglutenowej.
Chętnie przygotujemy posiłek, dostosowany do indywidualnych potrzeb żywieniowych.
I życzymy smacznego!